Weekmenu Sint-Truiden.

 
Maandag 13 januari hete bliksem ( ovenschotel met gehakt, appelmoes en puree )

Dinsdag 14 januari kalkoen gehaktballetjes met tomatensaus met champignons en kruidenpuree.

Woensdag 15 januari tongrolletjes met botersaus en citroen, gestoofde prei en krieltjes.   
 
Donderdag 16 januari boomstammetjes met selder in romige saus en aardappelen.

Vrijdag 17 januari brochet met pepersaus waldorf selder slaatje en frieten. 

Zaterdag 18 januari spek met savooikoolstoemp en mosterdsaus.
 
Zondag 19 januari kalkoenfilet met champignonsaus, broccolimix en pomme duchesse.
 
Maandag 20 januari fish stick met tartaarsaus en kroplsa met groentemacedoine en aardappelen.

Dinsdag 21 januari varkenslapje met rode wijnsaus, wortel en kroketten. 

Woensdag 22 januari ovenschotel met gehakt, spinazie en puree.
 
Donderdag 23 januari kabeljauw met witte wijnsaus, broccoli en gratin.

Vrijdag 24 januari kippenbil met appelmoes en kroketten.

Zaterdag 25 januari hindestoofpotje met veenbessen, witloof en gratin.
 
Zondag 26 januari  Varkenshaasje met champignonroomsaus, boontjes met spek en gebakken krieltjes.
 
Dinsdag 27 februari vide met frieten. frieten met stoofvlees zepperen
Woensdag 28 februari gehaktbrood met zwarte pens en appelmoes en gebakken aardappelen.
Donderdag 1 maart kotelet met gestoofde groene kool en mosterdpuree.
Vrijdag 2 maart keuze vlees met knolselder en aardappelen.
Zaterdag 3 maart ribben met hutsepot.
Zondag 4 maart kip met boontjes, dragonsaus en kroketten.

Smakelijk.

 

Contact

Den Teluur Montenakenweg 53
3800 Sint-Truiden
011/67/21/72 denteluur@gmail.com